Internationale jobs på universiteter

Internationale jobs
Har du en akademisk grad og er du på jagt efter et internationalt job på et universitet?

Del dette indlæg

Der findes en række af jobportaler for internationale jobs på universiteter i hele verden. Få her et overblik over hvilke som findes, og hvilke du skal bruge.  

Akadeus
Akadeus annoncerer universitetsstillinger fra hele verden, og er den første professionelle jobportal udelukkende med jobstillinger inden for Business og Management Schools. Akadeus blev dannet i 2009 og har til formål at kontakte og hjælpe med at rekruttere undervisere og fagfolk verden over.

Academics
Academics er en portal for videnskabelige og forskningsrelaterede jobs i Schweiz, Tyskland og Østrig. Igennem denne portal kan du finde det job, der matcher dig bedst.

MyScience
På denne jobportal får du et overblik over videnskabelige- og forskningsstillinger fra hele verden. MyScience er lavet til forskere, videnskabsmænd, ingeniører og akademikere.  

ZEIT ONLINE
På denne portal kan man finde en bred vifte af jobstillinger i Tyskland inden for videnskab, forskning, public affairs og samfund. 

Academic Positions
Academic Positions er en svensk jobportal der blev oprettet i 2009. Her finder du jobstillinger fra universiteter i hele Europa.

HigherEdJobs
Sidste år var der flere end 480.000 akademiske jobstillinger på denne portal fra hele verden – lige fra små kunsthøjskoler til store offentlige universiteter.

Acad.jobs
Denne portal er en søgemaskine der viser universitetsjob i det land du ønsker at søge job i.

Global Academy Jobs
Her kan akademikere og forskere finde jobs overalt i verden. Udover det kan man også finde artikler der dækker de fleste aspekter af en akademisk jobsøgning.

AcademicCareers
På denne portal kan man finde jobannoncer inden for alle aspekter af universitetsjob.

H-Net Job Guide
Hvis du leder efter en akademisk stilling inden for historie og humaniora eller samfundsvidenskab og retorik er dette stedet.

Jobs.Ac.UK
Denne britiske portal viser jobs inden for forskning, videnskab, akademiske og relaterede erhverv. Man kan finde jobannoncer fra hele Storbritannien samt internationale jobs.

PhD Jobs
PhD Jobs er en del af jobs.com, en global jobportal.

Postdoc Jobs
En platform for postdoc stillinger.

The Chronicle of Higher Education
Her finder man en søgebar database med jobs til akademikere. Der er her stort fokus på det amerikanske jobmarked, men man kan også finde jobs i Europa.

THES – The Times Higher Education Supplement
På denne jobportal kan man finde jobs for videregående uddannelser.

JobsOxy
Hos JobsOxy finder man akademiske stillinger inden for computer, matematisk videnskab og engineering fra hele verden.

ProfessorPositions
Hos ProfessorPositions kan man finde jobs som leder, akademiske stillinger og forskerstillinger.

PolytechnicPositions
På denne jobportal kan man finde jobs som spænder fra ledende stillinger til akademiske stillinger og forskerstillinger. 

Americanoxy
Denne portal er en akademisk webportal for professorer, undervisere, forskere og akademiske ledere inden for videregående uddannelse og forskning i USA. 

FacultyVacancies
Hos FacultyVacancies kan man finde akademiske stillinger fra hele verden.  

Brug for hjælp til rekruttering? Kontakt os i dag. 

Til top
Skriv eller ring til os i dag
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.