Rekrutteringsproces

Direktør | Produktionschef | Udviklingschef | Dekan | Business Development Manager | Salgsdirektør

Vi tager ansvar for hele rekrutteringsprocessen og finder kvalificerede kandidater

En rekrutteringsproces er en vigtig opgave i enhver organisation, der ønsker at tiltrække den bedst egnede kandidat til deres ledige stillinger. Processen begynder med at definere jobprofilen og identificere potentielle kandidater gennem forskellige kanaler. Dette følges af en screening proces, hvor kandidaterne vurderes ud fra deres faglige og personlige egenskaber, ansøgning og curriculum vitae. 

Herefter inviteres de bedste kvalificerede kandidater til en formel jobsamtale, hvor arbejdsgiveren effektivt kan evaluere kandidatens færdigheder og erfaringer i dybden. Endelig tilbydes den bedst egnede kandidat jobbet, og rekrutteringsprocessen afsluttes. Det er vigtigt at gennemføre rekrutteringsprocessen omhyggeligt for at sikre, at den rette person bliver valgt,.

Unikom Search tilbyder en rekrutteringsproces med disse elementer:

Vi kan hjælpe dig med at finde

Direktør | Produktionschef | Udviklingschef | Dekan | Business Development Manager | Salgsdirektør

Kundecase rekrutteringsproces

I tæt samarbejde med ledelsen blev stillingsprofilen fastlagt og en jobannonce udarbejdet.

Stillingen blev annonceret, og der blev samtidig gennemført en omfattende søgning af kandidater.

Ingen relevante kandidater søgte stillingen, så feltet blev sammensat alene via en intensiv search. Indledende samtaler med potentielle kandidater blev afholdt og kandidatrapporter blev udarbejdet som platform til samtaler med ledelsen.

Efter jobsamtaler med ledelsen blev to finalekandidater udvalgt til at gå videre til sidste samtale. Referencer blev taget og finalekandidaterne udfyldte personlighedstest. På baggrund af indtrykket fra sidste samtale fik en kandidat tilbudt stillingen.

Efter 3 måneder blev opfølgningsmøde afholdt til sikring af en god onboarding og fastholdelse samt evaluering af rekrutteringsprocessen.

I tæt samarbejde med ledelsen blev stillingsprofilen fastlagt og en jobannonce blev udarbejdet. Herefter blev en intensiv search igangsat for at finde emner med den rette baggrund og erfaring.

Halvvejs igennem forløbet blev et kalibreringsmøde afholdt for at drøfte enkelte profiler, der havde vist interesse for stillingen.

Screeningssamtaler blev afholdt, og et felt blev præsenteret for Crysberg. På baggrund af indledende samtaler blev finalister fundet frem og assessment gennemført inden afsluttende samtalerunde. Den mest velegnede kandidat med den rette internationale profil og baggrund fik herefter tilbudt stillingen.

Efter 3 måneder blev opfølgningsmøde afholdt til sikring af fastholdelse samt evaluering af rekrutteringsforløbet.

Til top
Write or call us today
Skriv eller ring til os i dag
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.