Mød vores team hos Unikom Search

Vores team har bred erfaring med executive search i branchen og har også erfaring med søgning af kandidater til højere uddannelser. Vi tilbyder effektiv rekruttering til private virksomheder inden for IT, teknologi, life science, industri og produktion som videregående uddannelsesinstitutioner.

vores team Erik

Erik Bernskov

Unikom Search ApS er grundlagt af Erik Bernskov, Master of Science E.E. Han har haft forskellige roller og lederstillinger indenfor life science, telekommunikation, IT og halvlederindustrien. I mere end 20 år har han arbejdet indenfor Executive Search, headhunting, outplacement og jobrådgivning.

Erik Bernskov har en bred brancheerfaring med executive search, og han har erfaring med kandidatsøgning på videregående uddannelser. Han har arbejdet tæt sammen med universiteter og colleges for at hjælpe dem med at finde og ansætte de bedst mulige kandidater.

vores team sarah

Sarah Broberg Bernskov

Sarah Bernskov, grafisk designer, hun er ansvarlig for marketing og er en del af search-teamet.

vores team anne

Anne Højme

Anne Højme er ansvarlig for administration og økonomi i Unikom Search ApS.

Til dig, der mangler den helt rigtige medarbejder

Hvorfor vælge Unikom Search?

Hos Unikom Search er vi dedikerede til kundesucces. Vi samarbejder med kunderne for at finde hver organisations unikke behov, identificere exceptionelle og forskelligartede kandidater og hjælpe med at finde den helt rigtige profil til en stilling. Vi har et stærk branchekendskab og glæder os til at hjælpe din virksomhed. 

Til top
Write or call us today
Skriv eller ring til os i dag
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.