Underviser til diplomingeniøruddannelse

Uddannelsesleder til Absalon

Underviser til diplomingeniøruddannelse i bioteknologi

Brænder du for god undervisning, og er du passioneret omkring at udvikle og formidle din faglige viden? Hvis ja – så er der nu en spændende mulighed for at blive en del af Absalons team i Kalundborg.

Vi er godt i gang med at skabe Danmarks bedste biotekingeniøruddannelse i tæt samspil med Biotekbyen og biotekindustrien i Region Sjælland. I den forbindelse udvider vi nu vores team. Læs evt. mere om vores uddannelse og Biotekbyen

Absalons studerende skal mærke deres uddannelse fra første dag. Når de træder ind ad døren, skal de mærke den profession, de er på vej ind i. De skal mærke en særlig uddannelseskultur, hvor fællesskabet med undervisere og andre studerende står stærkt, og endelig skal de mærke en samlet organisation, der sætter studerende først, og som har en stærk og tydelig uddannelsesprofessionalisme. 

Som en del af vores uddannelsesløfte arbejder vi målrettet med studiegrupper, problembaseret læring, et nært studiemiljø med tætte relationer, samt personlig og professionel dannelse. 

Din profil
Det er vigtigt for os, at de studerende møder undervisere, der er vidende og dygtige både fagligt og didaktisk. Derudover skal du kunne se dig selv i nedenstående: 

En motiveret underviser, der er engageret i de studerende, og kan relatere din viden til praksis, når du underviser. Du bidrager sammen med dine kolleger til at skabe et aktivt, fagligt og socialt studiemiljø. 

Lyst til at indgå i et arbejdsfællesskab om at videreudvikle ingeniøruddannelserne. Det kræver holdånd og lyst til at bidrage konstruktivt til fællesskabet. Du engagerer dig i dine kolleger, og medvirker til at få såvel det faglige som det praktiske til at fungere godt. 

Derudover forventer vi os, at du:

  • Har en lang videregående uddannelse, f.eks. ingeniør, biolog, kemiker eller lignende.
  • Kan undervise på både dansk og engelsk.

Dine arbejdsopgaver
Stillingen som adjunkt eller lektor på diplomingeniøruddannelsen i bioteknologi består af flere elementer. I samarbejde med resten af underviserteamet vil dine opgaver, alt efter dit fagområde og interesse, bestå af: 

Undervisning vil være din primære opgave på både vores danske og internationale linje, men der vil også ligge opgaver i form af at vejlede og eksaminere vores studerende.
Du skal bl.a. undervise indenfor nogle af følgende områder:
kemi, statistik, matematik, databehandling, molekylærbiologi, fermentering, bioinformatik og/ eller programmering (python). 

Forskning og udvikling. Her skal du i samarbejde med kolleger være med til at initiere relevante forsknings- og udviklingsprojekter. 

Efteruddannelse. Du skal være med til at behovsafdække og udvikle relevant efteruddannelse indenfor dit fagområde. 

Internationalisering. Du skal være klar på at samarbejde med relevante internationale videns partnere. 

Brobygningsarrangementer. Vi gør meget ud af, at vores uddannelser er praksisnære, og undervisningen foregår derfor i et tæt samarbejde med relevante virksomheder og kommuner. Et godt fagligt netværk vil således være en fordel. 

Dine kolleger
Ingeniøruddannelsen er organisatorisk placeret i Centre for Engineering and Science, som også består af diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi og bioanalytikeruddannelsen.  Centret blev etableret i 2017 og vi er derfor stadig i gang med at tilpasse uddannelserne, skabe vores kultur samt traditioner både blandt medarbejderne og de studerende. 

Du bliver en del af et center med en centerchef, fire uddannelsesledere, samt indtil videre 35 medarbejdere. Du indgår i biotek-teamet, der sætter holdånd og faglighed højt. Teamet består af 11 adjunkter og lektorer, en laborant, en laborantpraktikant, en brobygningskoordinator og en uddannelsesleder. 

Vi brænder for uddannelse og for ingeniørfaget og løser vores opgaver og udfordringer i fællesskab.

Sådan ansøger du

  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. juni 2024
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte managing partner Erik Bernskov på 4084 8665, uddannelsesleder Emilie Hjorth Ceylan på 7248 2115, emhc@pha.dk eller centerchef Conni Simonsen på 7248 2119.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her senest den 8. april 2024
  • Vi forventer at afholde 1. samtalerunde torsdag den 11. april 2024 og 2. samtalerunde torsdag den 18. april 2024.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejdsplads, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.

 

 
Til top
Skriv eller ring til os i dag
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.