Om Unikom Search

Engineering | Teknologi | Videnskab | Videregående uddannelser

Hos Unikom Search kan vi kan hjælpe din virksomhed eller din institution

Unikom Search tilbyder forskellige executive search- og kandidatsøgningstjenester til såvel private virksomheder inden for IT, teknologi, life science, industri og produktion som videregående uddannelsesinstitutioner. Grundlægger Erik Bernskov er en erfaren executive search-konsulent, som har arbejdet med virksomheder i forskellige brancher samt universiteter og university colleges.

Vi har på baggrund af mange års erfaring en naturlig forståelse af de kvalifikationer, der er afgørende for en effektiv ledelse af videregående uddannelser. Ydermere kan vi finde og tiltrække de bedste talenter til stillinger, hvor det er afgørende at få den rigtige profil. Både de efterspurgte profiler inden for de videregående uddannelser og i den private sektor.

Unikom Search

Vi identificerer dygtige og forskelligartede kandidater

Rekruttering af de rigtige medarbejdere til private virksomheder, universiteter og institutioner er en stor udfordring og kræver tilpasset search-strategi. Hos Unikom Search er vi dedikerede til kundesucces. Vi samarbejder med kunderne for at finde hver organisations unikke behov, identificere exceptionelle og forskelligartede kandidater og hjælpe med at finde den helt rigtige profil til en stilling.

Følg os på LinkedIn, hvor vi løbende vil fremvise jobopslag og nyheder.  

Til top
Write or call us today
Skriv eller ring til os i dag
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.