IT-Administrator

IT-Administrator

Not vacant anymore

IT-Administrator til produktionsvirksomhed inden for kunstvanding

Har du erfaring med IT-support, IT-sikkerhed og administration af både Microsoft- og Linuxservere? Finder du det spændende at supportere software og ERP-løsninger til udvikling og produktion? Så er her en afvekslende stilling, hvor du både kan bruge dit servicegen og få mulighed for at bruge hele spektret af din erfaring.

Du tilbydes en bred rolle som den ansvarlige for administration og support af IT hos Crysberg A/S i Kvistgård. Virksomheden udvikler og producerer kontrolsystemer til bl.a. kunstvanding, akvakultur og spildevand, og er markedsleder inden for sit område.

Dine arbejdsopgaver
I en virksomhed, hvor der gøres brug af Open Source i udviklingsafdelingen og Microsoft værktøjer i relation til administrationen kommer du bl.a. til at arbejde med følgende:

 • Daglig IT brugersupport og –administration for ca. 50 kolleger
 • Systemadministration af Linux og Windows servere ved brug af VMware ESXi
 • Netværksadministration af Fortigate firewalls og Cisco switche
 • Løbende opdatering og dokumentation af IT-netværk og IT-sikkerhed
 • Administration af Microsoft Office 365
 • Håndtering og vedligeholdelse af softwareværktøjer i hhv. produktion og udvikling
 • Konfigurering af nye servere til udviklingsafdelingen
 • Tilpasse programmer på webserver
 • Sikre den nødvendige undervisning og træning i IT-sikkerhed mv.

Crysberg står overfor at skulle implementere et nyt ERP-system, og du vil komme i dialog med eksterne leverandører/konsulenter på området.

I denne og i andre sammenhænge forventes det, at du overfor ledelsen kan opstille scenarier og komme med dit forslag til en beslutning.

Serviceminded og en relevant erfaring

Din uddannelsesmæssige baggrund er sekundær i forhold til, at du har en bred erfaring indenfor IT-administration og kan leve op til følgende:

 • Solid hands-on erfaring med VMware og Linux- og Windows server administration
 • Kan arbejde med Fortigate firewalls og Cisco switche
 • Har erfaring med brugeradministration og MS Office 365
 • Har grundlæggende programmeringserfaring og er parat til at videreudvikle denne, om nødvendigt
 • En grundlæggende erfaring med en eller flere ERP-løsninger vil være en fordel
 • Erfaring med Docker vil være en fordel

Du er serviceminded af natur og ved, at din indsats har en direkte indflydelse på at alle kan yde en effektiv indsats. Desuden trives du med at være i en meget selvstændig rolle, hvor du kan arbejde struktureret for at sikre et godt overblik.

Det forventes også, at du selv gør en indsats for at holde dig opdateret med ny viden igennem kurser mv.

Crysberg A/S tilbyder
Med direkte reference til direktøren får du en nøglefunktion i en uformel organisation med ca. 50 medarbejdere, der brænder for at Crysberg A/S fortsat er førende inden for sit felt. Økonomien er solid, og der står langsigtede investorer bag virksomheden.

Arbejdsstedet er i Kvistgård og ligger i gåafstand til stationen. Der er endvidere gode parkeringsforhold samt ladestandere.

Noget for dig?
Søg stillingen ved at klikke her for at uploade din ansøgning/CV.

Du er altid velkommen til at kontakte Partner hos Unikom Search, Erik Bernskov, på +45 40 84 86 65 eller erik.bernskov@unikomsearch.com

Unikom Search er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Om Crysberg A/S
Crysberg A/S blev etableret i 1986 og har lige siden udviklet og produceret robuste løsninger inden for automatisk vanding. Kunderne er nogle af de største i verden inden for sit felt, og Crysberg har igennem årene opnået en meget stor markedsandel. Crysberg A/S er en del af den svenske Indutrade gruppe.

Til top
Write or call us today
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.